keskiviikko 18. elokuuta 2010

Back to the "real" life

   Jees, eli niinkuin vanha sanonta menee, kaikki hyvä loppuu aikanaan. Tässä tapauksessa se tarkottaa mun reissun loppumista. Onha se ihan kiva päästä kotiin mut kyl sitä ois mieluusti reissannu vielä toisenki kuukauden. Noh. näin se vaan sit menee.
    Hieman kuitenkin viimeaikaisia tapahtumia!
    Toinen päiväni Amsterdamissa oli onneksi hiukan erilainen. Hollannin liberalismiin tottuu yllättävän nopeasti, joten asioista sai enemmän irti. Lähin siis ihan vaan kiertelemään ympäri Amsterdamia ja hypin välillä sporiin ja sit taas koitin päästä kartalle. Tätä mä duunasin koko päivän, kun illalla oli taas aika mennä soittelemaan Red Lightille.
   Aikani soiteltuani eräässä kadunkulmassa, meikäläistä lähestyi joku outo mies. Tämä kyseinen ukko nyt ei kuitenkaan niin outo ollut, vaan taistelutoverini Kersantti Järvimäki! Soitin tietysti biisin loppuun, jonka jälkeen "mitä vittua" -reaktio pääsikin valloilleen. Hän oli lomailemassa ja bongas meitsin ja tuli sanoo moi. Hahah. What are the odds?
   Käytiin yhessä bissellä ja kertailtiin vähän viimeajan tapahtumia. Tämän jälkeen menin sitte KFC:n kautta takasin hostellille nukkumaan. Aamulla ku oli lähtö takasin serkkuni Hannan luokse Heerenveeniin.
   Täällä sitä nyt siis taas ollaan. Vähän omituiset fiilikset, kun on jo töitäki viikonlopuks. (ovihommia viel.... fuuuuuu) Noh, tänää illalla jo kotona. Pakko kerätä nopee rahaa ja lähtee uusiks! Seuraavaksi käyn vähä tsekkailee, et miten ne britit osaa hommansa. ;-)

   Kaikille, jotka kelaa reissuunlähtöä millään tasolla, antaa palaa. Mä olin yksin, minibudjetilla, vailla päämäärää mut suurella tunteella liikkessä. Oli niin hauskaa ja kivaa ja vittu ties mitä, et ei mitään rajaa. Täysi vapaus koko ajan. Maisemat, ruuat, ymsyms! Tää on ollu niin siistii, et suosittelen kaikille.
    Lisäksi, osa teistä, jotka minutkin tuntevat, tietävät, että tämmöiseen blogiin en ole voinut kaikkea kirjoittaa. Eli jos kiinnostaa niin ota yhteys meikäläiseen nii kerron mitä lisähöysteitä on tapahtunut "behind the scenes".

   Meikäläisen bloggaaminen ei varmastikkaan lopu tähän. Varmasti tulee lisää päivitystä joskus, eli pysykää tutkalla!
   Ensi päivitykseen!

-Reissu River

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toimiko?

River kirjoitti...

mesta toimi. loppu.

marina kirjoitti...

Moi taas!

No niin - huomaan, että olet alkanut sisäistää reissaamisen TODELLISTA olemusta eli ymmärtämään kulloisenkin sinua ympäröivän maailman kautta omaa itseäsi. Mitä minä tästä kaikesta haluan?

On hassua, kuinka kundit aina juttuu niin kovasti esim. just noihin "punasen lyhdyn" juttuihin. Hanna oli ihan oikeassa - naiset näkee ja hakeutuu löytämään muutakin, No, ainakin nyt tiedät, ettet ilojasi semmoisesta halua ja hyvä niin. Kiva että olet päässyt myös soitteleen!

Nyt sitten oletkin jo kotona ja uudet jutut odottaa - törmäillään!

Tant Marina