maanantai 22. helmikuuta 2010

Vitun paskaa iltaa.

Huomattavan älykkään otsikon jälkeen voin vain toistaa, että todella paskaa iltaa.

On taas vierähtänyt tovi siitä, kun viimeks tätäkin päivittelin. Noh, siihen on syynsä. Käytännössä nyt vain se, että ei oo yksinkertaisesti ollu aikaa.

Aloitan siis alusta.

Viikko sitten ei tapahtunut mitään niin mainittavaa, että siitä kannattaisi tänne kirjoitella. Edellisen viikon loppu olikin sitten jotai ihan muuta.

Alokkaat vannoivat valan viime perjantaina. Tää tarkottaa siis sitä, että he ovat tykkimiehiä alokkaiden sijaan. Valan vannominen tarkoittaa myös sitä, että on valabileet. Valabileistä en kerro enempää ennenku oon suojannu tän blogin salasanalla. Arvelluttavat tahot voisivat saada musta ihan väärän kuvan!

Hmmm. Selkä on jumissa, Suomi hävisi Ruotsille, kaaduin, löin pääni, sain inhottavia hommia, jouduin huutamaan, sain huomiseks huonoja hommia ja kaiken lisäksi on vielä maanantai. Huoh... Antakaa voimaa. Nyt sitä tarvitsisin.

En oikeen oo ihan varma, mitä kaikkee tänne uskaltais kirjottaa. On niin paljon kaikkee, jota tekis mieli kertoo muutamille tyypeille, joiden kanssa ei tuu muuten juteltua. Tää ois niin oiva väline siihen. Äitini muun muuassa taitaa lukea tätä, joten en voi tietenkään kirjottaa mitä sattuu.

Pitäisikö siis suojata tää blogi salasanalla, jonka voisin haluaville ilmoittaa ja sit vuodattaa tänne kaikki törkeydet, jota Riveri tulee saamaan aikaseks matkallaan armeijasta Euroopan syövereihin???

Vastatkaa siihen siis.

1 kommentti:

Anne kirjoitti...

JOOOOOO! Haluun lukee sun matkasta Euroopan syvimpiin kurasiin syövereihin!