keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Uusi harrastus ja munaton lääkintämies!

Toissapäivänä kaverini Eppu kysy multa, jos haluisin tulla hänen mukaansa jenkkifutis treeneihin. Ajatus arvellutti aluksi, koska en ollut vaihtarivuodesta huolimatta kovin tuttu lajin kanssa. Otettiin kuitenkin harjoitusvapaata intistä ja mentiin treeneihin. Eppu oli vanhana jenkkifutiksen pelaajana varsin hyvä pelaamaan. Omalla kohdalla homma sujui kans suhteellisen hyvin! Enhän mä tietenkään sääntöjä osaa vielä kokonaan, ku peli on suht monimutkainen satojen erilaisten pelitaktiikoiden saattelemana. Perusjutut kuitenkin osasin (pallon heitto, kiinniotto yms.) joten sain aika nopeesti kiinni treeneistä. Valmentaja toivotti tervettulleeksi joukkueeseen ja sunnuntaina oonki menossa jo A-junnujen treeneihin. Kova taso tulee vaatii aika paljon töitä mut onneks tää taso Suomes ei oo kuitenkaan niin huippu, et ei pääsis mukaan ollenkaan. Treenit oli sairaan hauskat ja jengi oli tosi rentoo. Innostuin erittäin paljon. :)

  Sitten hieman vittumaisempiin asioihin.

  Tänään aamulla flunssan saattelemana menin varuskuntasairaalaan. Käytyäni hakemassa parit napit kävin viel heittämässä vähän läppää vanhalle frendille. Noh, siinä sit pari sanaa vaihdettuani ystäväni kanssa tuli lääkintämies/tykkimies sanomaan, että nyt se vitun turpa kiinni (siellä kun pitäis olla suht hiljaa, ettei lääkärit häiriintyis). Kehotin tykkimiestä menemään siitä helvettiin, et oon just lähössä. No tää helvetin tykäri sit toi jonkun esitutkintalapun mun eteen ja käski mun vetää nimeni siihen! Katoin silmät pyöreenä sitä idioottia, et onks se ihan oikeesti tosissaan! Kyllä se oli. Siihen tuli sit yks Upinniemen munattomin kenttäsairaanhoitaja lesoomaan vielä, että hänellä on enemmän nappia hihassa ku mulla ja käski mun laittaa nimen siihen paperiin, jotta mut voidaan esitutkia niskoittelusta!! Vittu! Lääkintämiehillä kun on hänen mukaansa tilapäinen käskyvalta kaikkiin varusmiehiin siellä veksissä! Naurettavaa toimintaa mun mielestä. Jos tollasesta tulee jotain poistumiskieltoa mulle nii sit kyl oon menetän uskoni tähän lafkaan. Tääl on kaikki nyt viimevuosina mennyt aika huolellisesti päin persettä. Tänäänki armeijassa vietiin noita "sotilaita" leijattamaan leijaa! Kyllä! LEIJAA! Oltais voitu mennä ampumaan, lenkille tai harjoittelemaan jotain muuta sotaan liittyvää, mutta ei! MENNÄÄN LEIJATTAA LEIJAA! Pistää vihaks. Koko ajan pitää pelätä mitä sanoo ja kelle ku heti paukkuu esitutkinnat ja poistumiskiellot ymsymsymsyms. Jos se lämäri ois tullu mulle ihan ystävällisesti sanomaan, et hiljaa nyt tms. nii oisin vaan nyökänny ja lähteny vaan menee. Vaik toi pelle oli samaa saapumiserää nii pidän kyl huolen, et sitä ruvetaan vainoomaan täällä. Sen lomilta paluu tulee pysähtyy porteille TODELLA pitkäks aikaa, ku alikersantit siellä tulee varmasti tutkimaan koko auton yms kivaa, jota heillä on oikeus tehdä. On hyvä olla kavereita. Se lämäri rupes viel selittää niille sairaanhoitajille valheita minkä kerkes! "Kävin monta kertaa huomauttamassa sille ja se haukku mut homoks yms." Kauhee vuodatus. Hyvää sekalaista tekstiä, jota on kiva lukea! Pahoitteluni siitä!

   Elämä kasarmilla on muuten ihan hauskaa. Ei täällä kyllä jaksais kauheen pitkään enää olla. Siviilissä olisi kivempaa mutta vedetään nyt huolella loppuun!

Óle!

1 kommentti:

Ahuu kirjoitti...

Aksu...elämä ei ole aina pelkkää erotiikkaa...ei edes armyssa ;-)

-särmä-