torstai 11. helmikuuta 2010

Huomenta ja skudaa!

Komppaniassa herätyyyys!

  Taas on päivä jos toinenkin lusittu täällä jumalan hylkäämässä niemessä! Meininki on ollu taas vaihteeksi hieman erilaista. Peruskoulutuskausi on kohta ohi. Meni niin että hujahti.
  Juteltiin tänään alikersantti Saarasen kanssa, et kuinka hyvii frendei meistäki on tullu. Minä, Paajanen, Saaranan ja Niittylä. Ollaan oltu täs vähän aikaa ryhmänjohtajina 4.joukkueelle. Just ku ollaan hyvin kavereita nii P-kausi loppuu ja sit ollaan taas uusissa paikoissa. Asia, jota koitan tässä tuoda esille on, että miten perseestä on ku just tutustuu jätkiin ja alkaa hyvin bondaa nii sit erotaanki jo. P-kaudelta AUKkiin josta sit johtajaks jonnekki ihan muualle. Täältä sit taas jonnekki toiseen paikkaan. Täytyy toivoo, et pystyis ja jaksais pitää yhteyttä kaikkiin näihin hyviin tyyppeihin.

  Sitten iloisempiin aiheisiin.
 
  Tänään on se päivä, kun lähden lomille! Toisinsanoen pois täältä Upinniemestä. Sain jotenkin junailtua itselleni nyt vähä pidemmät lomat: torstaista maanantaihin. Saattaa kuulostaa jostakusta hieman lyhkäseltä tuokin, mutta mulle se on kuitenki todella jees. On tääl jo taas pari viikkoa oltu. Seuraavaksi pitää päättää viikonlopun ohjelmasta! Pari asiaa pitäis hoitaa alta pois (mm. siivousta ja pyykinpesua) mutta onneksi aikaa riittää nollaamiseenkin! Lauantaidiskossa luultavimmin lauantaina, sunnuntaina pitää käydä Onnelassa. Perjantai on kuitenkin vielä hieman pimennossa. Toivottavasti menee kaikki ihan nappiin.

  Eilen oltiin vähä pelailemassa pallopelejä. Alikersantti Paajanen onnistui jenkkifudiksen potkasussa, jonka ansiosta pallo pyöri siihen malliin, että sormeeni osuessa paukahti nätisti ja nyt on sormi sininen ja turvonnut... huoh...

Viikonlopusta vielä kuitenkin se, että jos nähdään niin heitetään hymyillen femmat! Älkää olko ihmiset niin helvetin masentuneita, vaikka aurinko ei paistaiskaan koko ajan. Jos nyt vähän vituttaa ja turhauttaa nii kyllä se siitä. Äitini tapasi sanoa minulle pienempänä, että kyllä aamulla kaikki tuntuu paremmalta. Niinhän se aina tuntuki. Life's good. You only get to live it once so try to get a hell of kick out of it!

Happy thoughts,

Òle!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei mä oon kuullu kanssa ton, että aamulla tuntuu kaikki paremmalta ja niin yleensä tuntuukin :) Kivaa vapaa viikonloppua!
-Nella

Anne kirjoitti...

Aamul ei tunnu paremmalta jos valvoo koko yön,

kiitosjaNÄKEMISIIIIIIN tee anne

Anonyymi kirjoitti...

Nii äiti aina sanoki ^^ <3

Yleensä tuntuukin, paitsi kyseiset sunnuntai aamut :S

Plus ÄITI pesi sun pyykit :P

Anni