perjantai 23. heinäkuuta 2010

Upinniemi-Stadi-New Jersey-Stadi



Hahaaa, eli siis blogin päivitys useammin ei onnistunutkaan ihan niinku ois pitäny! Noh, ketään ei varmaan suuremmin nauttinu lukee ku sotilast ei enää kiinnostanu sotiminen? :D

   Paljon on tapahtunut, ja paljon tulee tapahtumaan! Ihan ensitöikseni voinkin kertoa juhlasta nimeltä TJ0. Kyseessähän on suomalaisen miehen yksi merkittävimmistä päivistä. Joskus se intti alkaa ja joskus se loppuu. Hauskaa oli, jee. huh huh.



  Lähes heti intin loputtua ( se loppui siis pari viikkoa sitte) lähdin jenkkeihin! Viikkohan siellä tuli vietettyä kera vanhojen ystävien. Hauskaa oli ku hevosella porkkanameressä ja kaikkea tuli tehtyä.
Jane ja minäää
Jersey Shore


Boardwalk

Kevin "peach"
Kantapaikkamme "The Office"
Minä, Nick ja Sam



Jackie, meitsi  ja Nick
5th
   Tää kuvien lisääminen on t-o-d-e-l-l-a hermoja raastavaa puuhaa.. Nää ei mee niinku millään ojennukseen, eikä sinne minne minä ne haluaisin. huoh. No tossa kuitenki jotai pikku lomakuvia. :)

   Seuraavaan asiaan, eli EUROTRIPPIIN!

   Elikkäsiiis!

  Alkuperäinen "suunnitelmani" on varmistunut ja lento Italiaan lähtee maanantaiaamuna! Pitäis varmaan käydä ostamassa reilipassikin. Eli kaikille niille, jotka eivät tiedä, olen lähdössä reissamaan ympäri Eurooppaa väh. kuukaudeksi. Lähen liikkeelle yksin ja päivittelen blogiani matkani varrella (kaikille epäilijöille, kyllä tulen muistamaan!). Lisäksiiiiii.... hmmm.. mitähän tähän pitikään vielä jaaritella. Ainiin! (kiva tää mun teksti, ku kirjotan vaan ajatusvirtaa..) Tarkotuksena on, että mahdollisimman pitkään eletään rahoilla, jota kitaran soitto kaduilla tuo taskuun. Onhan sitä kunnon budjetitki tälle matkalle mut LÄHTÖKOHTAISESTI pyrin välttämään visan käyttöä. :P Katotaan miten käy!

  Ensi päivitykseen!

Óle!

-Reservin Soldat

1 kommentti:

Anne kirjoitti...

FINALLY! Eihän tähän mennykkää ku kolme kuukautta :D