maanantai 26. heinäkuuta 2010

Ciaooo!

Tänne sit tultiin. Huh huh.

   Ensimmäiseks. Tulin lentokentälle ja tajusin, et ei helvetti, eihän mul oo oikeesti mitään vitun suunnitelmaa minkään suhteen! Menin yhteen kirjakauppaan kattoo, jos sielt löytyis joku Lonely Planet täst paikast. Noh, olihan niitä siellä mut kaikki vaan oli italiaaaanooo. Ei paljon tää pizzapastakieli vielä taivu. Ryytyneenä menin sit kysymään infotiskiltä, et missä ois halvin hostel tms. Käskivät hypätä shuttlebussiin, joka toi mut sit tänne. Tää mesta on tämmönen telttakylän tyyppinen hostel/bungalow/asuntoauto/teltta-alue. Ei oo paljon luksusta. Oon semmoses teltas, jos budjaa 11e yö. Varsinaist sniiduiluu. :D Noh, tääl on uima-allas ja kaikennäköstä muutaki. Ei paljon haittaa nukkuu jaetus teltas(jos ei kyl oo ketään muita ku minä), ku just on päässy intistä. Aika tutun tuntusta puuhaa.

  Pistettyäni tavarat alas, päätin lähtee katttoo, et millast porukkaa tääl on. Menin tohon poolille ja bongasin siit heti mun ikäsiä tyttöjä. Nää kyseiset mimmit oli brittejä ja kans reilaamas. Käytiin niiden kans sit Vatikaanin ulkopuolel (meil näky olkapäät nii eivät päästäneet sisään). Kävelty on hulluna ja kohta pitäis jotain taas syödäki. Vettä tajusin alkaa juomaan tos kolmen aikaan, ku rupes olo olee aika heikko. Tajusin, et tää paahtava kuumuus (36C) haihduttaa nesteit aika hyvin. Nyt oon sit juonu niin paljon, et pitää ravaa vessas koko ajan. :D

   Suunnitelmaa täst eteenpäin ei oikeen oo. Noil briteil oli kaikki suunniteltu viimesen päälle ja hostellitki buukattu. aika tylsält vaikutti mun mielest. Tää on paljon siistimpää, ku ei oo mitään suunniteltu. Portugaliin pitäis jotenki päästä. Huomenna pitäis käydä ostaa jonkin sortin opas tähän mestaan. Eihän tästä muuten tuu hevon helvettiä.

 Muuten kaikki oikein hyvin. Vähän kyl on semmonen olo koko ajan, et mitähän helvettiä mä täällä teen. Kai sitä sit laskeutuu kohta ja tottuu meininkiin. Viel on aika ulkopuolinen olo.

  Vielä muutama kuva!

Ei helvetti, noi on niin isoi kuvii, et yhenki lataamises kestää joku vuosi. Pienennän ne täs joku hetki, ku kerkiin.

4 kommenttia:

wawa kirjoitti...

lol älä tee mitään tyhmää lol kävin kattoo inceptionin, hullun hyvä!

höysn kirjoitti...

jiiaaa!vitun rentoo mäki haluun !!oon vähän kateellinen. pidä kivaa hombre!

marina kirjoitti...

Moro Aksu! Onnistuin pääsemään tämän sivun jäseneksi - se oli hyvin multa!!!

Sun fiilikset siellä Roomassa tuntuu tutuilta, kun just itse dallailtiin siel tossa helteessä! Sul on aluks ollu varmaan pieni kulttuurishokki tai joku vastaavaa, mutta sosiaalisena ja luovana tyyppinä pääset kyllä sinuiks olotilojen kanssa ja flow voi alkaa ::)). Pidä tuntosarvet ulkona niin hyvien kuin huonojenkien elämysten varalta ja juo sitä vettä n. reilu desi puolessa tunnissa säännöllisesti - ei kerralla hirveesti, koska elimistö ei pysty käsitteleen.

No niin - tässä tuli tant Marinan pakollinen tieto/neuvo pläjäys.

Nauti kaikesta kivasta ja ota elämänkokemuksena tylsät asiat:)

Many hugs!

Marina

River kirjoitti...

Kiitos hyvistä neuvoista ;)