torstai 29. heinäkuuta 2010

Huomenna matka jatkuu!

   Jeejee, elikkäs ei mitään elämää ihmeempää raportoitavaa. Käytiin eilen vähä kaupungilla ja mäkkäris. Vaikeeta tilaa, ku kukaan ei puhu englantia. hahah. Oli aika mielenkiintoista, ku mäkki oli kiinni mut drive-in oli viel auki nii jouduttii menee joidenki italiaisten autossa hakee sitä ruokaa, ku ne ei myyny muuten. :D Hypättiin vaan siihen jonoon ja kysyttiin, et voidaaks tulla niiden autoon istuu hakee ruokaa. :D Bigmacmmmmmmmm. :D

3 kommenttia:

marina kirjoitti...

Moro, vähän mä nauroin sitä "lärvit olalla" kuvaa:) Tiitan pitäis nähdä se. Seuraaks ne tätä blogia?

Istun järven rannalla ja skrivailen, asteita edelleen ilalla n. 30.

Take care!

Marina

River kirjoitti...

Hahahahah se saattaa hyvinkin näyttää siltä, et oltais "lärvit olalla" mutta kyseisessä kuvassa ollaan selvinpäin. :D Otettiin Laurin kanssa oikein idioottimaiset ilmeet ja napattiin kuva siitä. Äitini taitaa lukea tätä blogia. Hyvä niin, koska se toivottavasti rauhottaa sitä, että se näkee, et en oo tullu tänne ryyppäämään. Hauskaa voi pitää ilman viinaaki. (Vai onko se sitte teeskentelyä?)

marina kirjoitti...

Joo, kyl mä arvasin, että pelleilitte:))

Minä sen sijaan korkkaan nyt valkkarin ja odotan, että ilta pimenee ja päästään yösoudulle katsomaan kun kuu nousee sopivissa tunnelmissa, fiilis on kyllä ihan ihmeellinen täällä!

Titterille terkkuja, kun lukaset ehkä tämänkin.

Palaillaan!

tant Marina